Agenda 21 Escolar Plus

El dia 1 d’octubre és el Dia Mundial dels Ocells.

Us volem proposar treballar aquest tema, a banda de poder enviar informació per a que les famílies també ho celebrin durant el cap de setmana:

Ocells dels jardins: projecte de ciència ciutadana on podràs aprendre a reconèixer i comptar els ocells en el teu pati!

Projecte Nius: és una iniciativa de ciència ciutadana destinada al seguiment de la nidificació dels ocells. El seu principal objectiu és obtenir informació sobre on, quan i com crien els ocells; és a dir, sobre la localització dels seus nius, la seva fenologia de cria i la seva biologia reproductora.

Projecte Orenetes: és una iniciativa d’estudi dels ocells i el medi urbà basada en la participació ciutadana i en el seguiment dels nius d’oreneta cuablanca (Delichon urbicum) dels pobles i ciutats de Catalunya, Balears i País Valencià.

Construcció de caixes niu

Taller de menjadores d’ocells

Activitats proposades durant el cap de setmana:

Un any més, al delta del Llobregat celebraran el Dia Mundial dels Ocells. Aquesta data serveix per gaudir d’aquests espais naturals tan fràgils i valuosos.

El dissabte 7 d’octubre ho celebraran a les Basses de Can Dimoni (Sant Boi de Llobregat); i a l’Estany de la Murtra (Gavà – Viladecans)

El diumenge 8 d’octubre ho celebraran als Espais Naturals del Riu (El Prat de Llobregat) i a l’Espai Natural del Remolar – Filipines (Viladecans).

Lloc: Espais Naturals del Delta del Llobregat. Més informació