Agenda 21 Escolar Plus

DONA LA NOTA, encara hi som a temps és una iniciativa que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper. D’una banda, integrant els valors de l’educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l’entorn, etc.). I d’altra, afavorint un espai d’intercanvi d’experiències a disposició dels centres. I emmarcat en tot aquest escenari apareix la iniciativa contra el canvi climàtic, amb el lema “DONA LA NOTA, encara hi som a temps”. El punt de partida és la proposta inicial del CdA Pau Casals, que s’amplia amb la participació d’altres serveis de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital que pren el compromís de lidera aquesta iniciativa, difondre-la, impulsar-la i destinar-hi els recursos necessaris.

COM PODEU PARTICIPAR? 

El proper dia 5 de juny de 2020 a les 11 del matí, coincidint amb el dia Mundial del Medi Ambient, us convidem a cantar aquesta cançó a tothom als , carrers, places dels diferents territoris de Catalunya i arreu del món. En aquesta mateixa diada es concretarà la proposta de fer un gran concert per poder celebrar-ho conjuntament. Us anirem informant i concretant d’aquesta iniciativa.

AQUÍ podeu trobar la cançó i tota la informació, ja que si voleu participar i cantar-la heu de fer també la inscripció.

Us animem a que hi participeu i que la veu de l’alumnat se senti per tot arreu!!!

Més informació del projecte AQUÍ 

 

LES NOSTRES ESCOLES PARTICIPEN: 

L’Escola Ribatallada del programa Agenda21 Escolar Plus, ja participa de la proposta DONA LA NOTA 2020. Han anat penjant els articles dels diferents projectes relacionats amb el medi ambient i el canvi climàtic que han treballat des de l’escola durant aquest curs. I el dia 5 de juny a les 11h del matí, es sentiran les seves veus, cantaran la canço plegats des de el lloc on siguin.

AQUÍ podeu consultar els seus articles.