Agenda 21 Escolar Plus

El 17 de Maig és el Dia Mundial del Reciclatge. A  l’escola Nostra Llar de Sabadell, concretament a les aules de 6è,  van aprofitar aquest esdeveniment per fer una reflexió al voltant dels residus i la importància de la seva gestió per protegir el medi ambient. Van recordar la regla de les 3 erres (reduir, reutilitzar i reciclar) i es van centrar finalment en la reutilització.

A partir d’aquest punt, van engegar un treball d’expressió artística, que ara us expliquem en detall. Per parelles, els nois i noies de 6è van crear una escultura amb material de rebuig que habitualment hi ha per les cases. Primer de tot, vam constatar que a les cases disposem de molt material que podem fer servir que fer aquesta escultura (ampolles de plàstic, taps, cartrons, bricks, càpsules de cafè…). Van elaborar una llista del material que voldrien fer servir i van fer un esbós de com creien que seria la seva escultura. A partir d’aquí, es van posar mans a l’obra.

Finalment, van crear un eslògan per tal de conscienciar tant a l’escola com a les famílies de la importància del reciclatge i de la disminució de rebuig a les nostres llars.

Aquí podeu veure unes fotos de les seves produccions i el procés d’elaboració.

Esperem que us agradin i us motivin a crear les vostres pròpies obres d’art amb material de reciclatge.