Agenda 21 Escolar Plus

La Fundació We Are Water organitza aquesta impactant exposició per a conscienciar a la societat del greu problema dels residus plàstics que inunden tots els oceans, causant que no hi hagi ni un sol quilòmetre quadrat d’aigua de mar que estigui lliure de partícules de plàstic.

Cada any arriben a la mar entre 8 i 12 milions de tones d’escombraries procedents de residus mal gestionats al voltant dels cinc continents, i d’elles, un 15% es mou per la superfície de la mar, un altre 15% arriba a les costes i la resta s’enfonsa en el fons marí.

El centre d’aquesta exposició mostra en una instal·lació les restes flotants de plàstic procedents de diversos oceans, en la qual els visitants poden rastrejar els seus orígens i cicle de vida. En una altra de les seccions es plantegen els antecedents del problema, l’impacte que generen i les solucions enfront d’aquesta crisi per a encoratjar als ciutadans a passar a l’acció.

La mostra, creada pel Museu de Disseny de Zurich en associació amb la Drosos Foundation, ha recorregut més de 20 ciutats d’Europa i Àsia generant un gran impacte que està contribuint a despertar consciències.

  • Data: 29/01/20 AL 30/04/20 – 19:00 H
  • Lloc: ROCA BARCELONA GALLERY: JOAN GÜELL, 211-213, 08028 BARCELONA
  • Horari: De dilluns a divendres de 10.00h a 20.00h. Dissabtes de 10.00h a 14.00h