Agenda 21 Escolar Plus

Aquesta setmana s’està celebrant el 24º FICMA (Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient), amb el lema #EnLa SevaPell.

AQUÍ podeu veure l’Spot Oficial de la 24º edició del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient: Tu ets pell. Homes, dones, boscos, animals … Ara és el moment! Posa’t #EnLaSevaPell.

Per a més informació podeu consultar la web www.ficma.com on podreu veure la graella, el catàleg i els reglaments.

n aquesta pàgina de “CADA AULA UN CINEMA”, podeu trobar diferents programes audiovisuals perquè siguin utilitzats com una eina de consulta, educació, sensibilització, formació i informació.

Què ha de fer l’escola per a inscriure’s? Simplement ha de REGISTRAR-SE al FICMA mitjançant aquest formulari. Una vegada enviat descrivint en l’assumpte: “CADA AULA UN CINEMA”, rebreu un vincle d’accés i una contrasenya per poder accedir a la pàgina i així poder projectar dins de l’aula.

El FICMA realitza una acurada selecció i programació d’aquests curtmetratges, destinada a un ampli ventall d’alumnes de diferents d’edats que va des de preescolar fins a la secundària i batxillerat i amb diferents temàtiques.

A GAUDIR DEL CINEMA DE MEDI AMBIENT A L’AULA!