Agenda 21 Escolar Plus

A la ciutat de Sabadell li han atorgat una menció especial del II Premio X Aire Limpio organitzat per la Plataforma X Aire Limpio, per la seva decidida aposta de millorar la qualitat de l’aire que respiren els seus ciutadans i ciutadanes, i especialment els seus infants, i per tant la seva salut.

El projecte CleanAir@School Com respira Sabadell?, desenvolupat durant el primer i segon trimestre d’aquest curs escolar per les 8 escoles de la Fase 3 del programa Agenda21 Escolar Plus, ha estat clau en aquest reconeixement a Sabadell per diferents motius: per ser un projecte innovador que implica a la ciutadania i especialment als infants; per la realització de propostes de millora de la qualitat de l’aire en els entorns escolars; i per la feina en xarxa entre els centres educatius, l’Ajuntament de Sabadell i la resta d’institucions. Tot resultat de la tasca feta i el compromís adoptat pels centres educatius i l’alumnat implicat en el procés.

Gràcies a totes les persones que han fet possible el projecte CleanAir@School Com respira Sabadell?, aquest premi és per vosaltres!

Podeu consultar la nota de premsa que ha fet l’Ajuntament de Sabadell AQUÍ

Si voleu ampliar la informació, podeu consultar a la Plataforma X Aire Limpio AQUÍ

Us recordem que podeu consultar les propostes de millora de la qualitat de l’aire que van treballar els centres educatius a la trobada final del projecte, Les Olimpíades de l’Aire del passat 4 de març. AQUÍ