Agenda 21 Escolar Plus

Aquest any 2022 la Setmana de la Natura donarà el seu tret de sortida amb el Dia Internacional de la Diversitat Biològica (22 de maig), per recordar la necessitat de la preservació de la biodiversitat, i finalitzarà amb el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) per visibilitzar la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per evitar les pitjors conseqüències de l’emergència climàtica i ecològica.

La Xarxa per la Conservació de la Natura de Catalunya anima als centres escolars a participar-hi  fent-ne difusió o organitzant una activitat per a implicar la ciutadania en la implicació per a la conservació de la natura i a inscriure-la en el seu portal, on també podeu trobar alguns materials de suport.

COM PODEU PARTICIPAR?

ORGANITZANT UNA ACTIVITAT

Trobareu tota la informació detallada per a l’organització d’activitats en aquest Dossier per escoles de la Setmana de la Natura.  Les activitats s’han d’inscriure a la web de la XCN abans del 6 de maig  a través del formulari web (podeu consultar el tutorial del formulari web).

Trobareu materials gràfics de la Setmana de la Natura per fer difusió de la vostra activitat aquí

Com cada any, un cop ens envieu l’activitat a través del formulari, la XCN us farà arribar els braçalets #setmananatura perquè els pugueu repartir entre els vostres participants.

Alguns exemples d’activitats: sortides d’educació ambiental, censos, plantades, dinars d’aprofitament, debats sobre les causes de la crisi ecològica, extracció de plantes invasores, conferències, xerrades, tallers, exposicions, gimcanes…

 FENT DIFUSIÓ

Doneu a conèixer la Setmana de la Natura prèviament al vostre entorn, per fer-la arribar a tothom qui pugui estar interessat a organitzar o participar en les activitats (contacteu amb mitjans locals, parleu amb coneguts, amb les entitats properes, etc.). Sumem mans per la natura!

El dia de l’activitat, promocioneu-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #setmananatura, publicant les fotos de les vostres activitats.

Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura. També podeu seguir-nos a FacebookTwitter o Instagram al perfil @SetmanaNatura.

Per qualsevol dubte, o per rebre més informació, podeu escriure a info@setmananatura.cat