Agenda 21 Escolar Plus

Recordeu que s’acosta el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) i la Setmana de la Natura (2-11 juny).

Per això us proposem dos iniciatives:

SETMANA DE LA NATURA – PORTEM LA NATURA A LES ESCOLES!

Us convidem a participar a la Setmana de la Natura (SN), que es celebrarà del 2 a l’11 de juny de 2017. L’objectiu d’aquesta Setmana és organitzar activitats arreu de Catalunya per sensibilitzar sobre la necessitat de tenir cura de la natura i el medi ambient.

Us animem a organitzar activitats per la conservació del patrimoni natural i el medi ambient als vostres centres educatius, amb l’objectiu de fomentar la sensibilitat ambiental dels infants i joves.

Com hi podeu participar?

Organitzeu una activitat i pugeu-la a la web www.setmananatura.cat

D’entre totes les escoles que organitzeu una activitat i en pengeu una fotografia a les xarxes socials (etiqueta #setmananatura), es sortejarà un taller de natura gratuït a la vostra escola de la mà d’una entitat ambiental! A més, enviaran a tots els participants un braçalet solidari #setmananatura.

Per resoldre els vostres dubtes: info@setmananatura.cat / 93.886.61.35

Podeu consultar tota la informació AQUÍ

Durant aquesta Setmana, els Centres de Fauna del Departament de Territori i Sostenibilitat organitzen una sèrie de xerrades que poden ser del vostre interès. La informació AQUÍ

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT (5 DE JUNY) – VISUALITZEM LA XARXA D’ESCOLES SOSTENIBLES

Com cada any, la xarxa estatal ESenRED, proposa compartir les accions que feu els centres per commemorar aquest Dia.

Per facilitar la feina us proposem que la mateixa activitat que compartiu a la web de la setmana de la natura, la poseu també al portal que ESenRED ha habilitat per mostrar-les https://padlet.com/confintcat/DMMA2017_ESenRED