Agenda 21 Escolar Plus

Del 23 al 29 d’abril del 2018, se celebra la Setmana Sense Soroll #SSSoroll2018, sota el lema; Aturem el soroll.

Aquesta Setmana vol ser un dinamitzador amb els diferents agents socials i la implicació directa de la ciutadania, per tal de conscienciar de la problemàtica del soroll, amb els seus efectes perjudicials sobre la salut i les solucions o mesures a adoptar per combatre’l.

Aquest any, a més, la Setmana Sense Soroll s’ha adherit a la Setmana Verda EU Green Week, #EUGreenWeek que promou la UE, implicant a les diferents administracions i a la ciutadania per crear ciutats més sostenibles.

El Departament de Territori i Sostenibilitat proposa una activitat específica adreçada a centres educatius amb l’objectiu de sensibilitzar a l’alumnat i les famílies en relació a la contaminació acústica i promoure actuacions de prevenció.

COM PARTICIPAR?

  1. Feu una fotografia i/o elaboreu un fotomuntatge on es mostrin diferents fonts de soroll acompanyades d’un missatge o reflexió que promogui la reducció de la contaminació acústica.
  2. Feu-ne difusió a les xarxes socials amb les etiquetes: #escolasensesoroll i #SSSoroll2018.
  3. Adheriu-vos a la SSS 2018 a través d’aquest formulari que trobareu al web.

AQUÍ trobareu el resum del que heu de fer.

Entre tots els centres educatius que participeu en aquesta proposta sortejarem una xerrada/taller de prevenció de la contaminació acústica per la vostra escola i a la vostra mida.

Més informació:

  • WEB
  • Apartat de RECURSOS on us podreu descarregar la campanya gràfica