Agenda 21 Escolar Plus

El passat 30 de novembre de 2017 va tenir lloc a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell la primera trobada de centres Agenda21 Escolar Plus de Sabadell d’aquest curs 2017/2018. Van participar tant els centres que han començat aquest curs amb el projecte com els centres que ja van participar al llarg del curs passat. En total hi ha 14 centres adherits al projecte.

A la trobada es van explicar l’estat de les actuacions en temes de millores ambientals que s’estan fent al centres que participen enguany. També es van poder compartir les diferents experiències ambientals que les escoles estan posant en pràctica per tal d’aprofundir en les temàtiques ambientals amb l’alumnat. A més, tots plegats vàrem tenir l’oportunitat de conèixer el projecte de “La Cursa Solar” que ofereix l’Ajuntament de Sabadell als centres de primària del municipi.

Els resultats van ser molt satisfactoris, amb una forta sensació de pertinença a una nova microxarxa i assentant les bases per un treball intens i gratificant en els propers mesos.

Gràcies a tots i a totes per la vostra participació i col·laboració!